Boergondische markt Oldenzaal

In Oldenzaal kun je van 10:00 uur tot 16:00 uur, iedere tweede zaterdag van de maand de Boergondische markt op het Plechelmusplein bezoeken.

Zoals de titel het al zegt wordt het bourgondische karakter van Oldenzaal gecombineerd met ‘boerse’ streekproducten. Het zien van kwaliteitsproducten, gezelligheid & sfeer!

Iedere tweede zaterdag van de maand, dus de volgende data zijn 12 augustus, 9 september, 14 oktober, 11 november en 9 december. Naast de warenmarkt, die iedere zaterdag plaatsvindt op de Groote Markt.

Slow food, streekproducten, boerenproducenten

Slow food, streekproducten, boerenproducenten; er zijn zoveel benamingen voor de prachtige producten die van Twentse groond komen! Omdat we trots op deze producenten zijn, hebben we ze uitgenodigd om erbij te zijn, op de eerste Boergondische markt in Oldenzaal. Zo kun je een overhéérlijke maaltijd bij elkaar shoppen zoals biologische eieren van Hedevelds Bio Ei, Heerlijk Hereford Vlees van Gert-Jan Maathuis of de husselsaus, de huisgemaakte mayonaise met tomaat en specerijen, van Jojan van Kersbergen.

En meer

En ook zelfmade houten souvenirs van Theo Hassing oet Losser! Iedere maand verwachten wij uitbreiding in het aantal kramen van onze boergondische markt. Natuurlijk gaan we ervanuit dat je met een grote glimlach en boodschappentassen vol 'op hoes an gaat'.

Deelnemers

Kortom, kom én bezoek de gezellige boergondische markt op het Plechelmusplein

Wanneer

  • 1 aug - 31 dec 2023
    • elke 2e zaterdag van de maand | - uur

Locatie

Sint Plechelmusplein

Adres
Sint Plechemusplein, 7571 EG Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter