navigatie overslaan

eten & drinken

Kroketten voor het goede doel smaken extra lekker!

  • 29 september - 2 okt 2023
  • 12:00- 23:00
  • gratis
  • Oldenzaal

Tijdens de jaarlijkse najaarskermis in Oldenzaal is ook dit jaar de ‘kermiskroket’ niet te missen. Een traditie die ieder jaar veel support krijgt van de Oldenzalers en andere bezoekers van de kermis.

Van vrijdag 29 september tot en met maandag 2 oktober staat de Leo Club, bestaande uit twintig leden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar, voor stadshotel Ter Stege om de kroketten te verkopen. Ook dit jaar hebben weer een groot aantal bedrijven zich aan de actie verbonden. Door zoveel mogelijk sponsoring én de volledige vrijwillige inzet van de leden van de Leo Club blijft er hopelijk ook dit jaar een mooi bedrag onderaan de streep over voor het goede doel.

Dit jaar heeft de actie een prachtig hoofddoel: een bijdrage voor een heuse BrainTrainerPlus™ voor het Carmelhuis. Het Carmelhuis is een kleinschalige zorginstelling speciaal voor mensen met dementie. De BrainTrainerPlus™ is een hulpmiddel om het denkvermogen en het geheugen van mensen met (beginnende) dementie of Alzheimer te stimuleren.

“Steeds meer mensen krijgen direct of indirect te maken met Alzheimer of dementie. Bij jezelf of bij de mensen die je dierbaar zijn. Wij hopen een klein steentje te kunnen bijdragen om het proces draagzamer te maken met onze inzet voor dit goede doel.” Bent u tijdens het kermisweekend in de buurt van Oldenzaal of was u toch al van plan een rondje te maken over de kermis? Kom dan zeker langs voor

een heerlijke kroket. Bestellen om af te halen kan ook via:

  • E-mail naar leocluboldenzaal@gmail.com
  • Bellen of Whatsappen naar 06 - 45 60 09 81 Net als afgelopen jaar is het wederom mogelijk om te pinnen aan onze kraam. Een kroket kost €1,50- per stuk en je krijgt 11 stuks voor €15,-.

Kom naar de kermis, haal een kroketje (of meerdere) en steun op een smakelijke manier het goede doel! Op de hoogte blijven van onze actie of andere activiteiten? Volg dan de Leo Club Oldenzaal op Facebook en Instagram.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Een kroket kost €1,50- per stuk.
11 stuks voor €15,-.

Op de kaart

Meer leuke evenementen