navigatie overslaan

markt

Boergondische Markt Oldenzaal

  • 13 april - 14 december
  • 10:00- 16:30

Ontdek de smaken en ambachten van onze regio op de Boergondische Markt in Oldenzaal! Elke 2e zaterdag van de maand (maart t/m december) verwelkomen we je graag om te genieten van de rijke variëteit aan streekproducten en ambachtelijke creaties.

De Boergondische beleving in Oldenzaal - waar traditie, ambacht en gezelligheid samenkomen
Laat je zintuigen prikkelen terwijl je langs kraampjes struint vol lokale lekkernijen en met liefde handgemaakte producten. Van sappige verse oogst tot kunstig vervaardigde handwerken, er is voor elk wat wils! De Boergondische Markt is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een viering van vakmanschap en creativiteit. Kom proeven, ontdekken en genieten te midden van een gezellige sfeer.

Optredens in Boergondische sferen
Laat je entertainen door betoverende optredens. Van energieke dansers tot harmonieuze koren, we brengen de straten tot leven met culturele pracht. Neem plaats, geniet en laat je meevoeren door deze muzikale geluiden.

Shoppen met sfeer
Terwijl de Boergondische Markt zijn charme uitstraalt, kun je ook de nabijgelegen warenmarkt verkennen en de lokale winkels bezoeken die deze dag geopend zijn. Ontdek unieke winkels en proef de lokale sfeer terwijl je door de straten van Oldenzaal wandelt.

Culinaire verwennerij
Na een dag vol ontdekkingen en vertier is het tijd om te ontspannen in de gastvrije horecagelegenheden. Laat je culinair verwennen met lokale lekkernijen, heerlijke drankjes en de warme sfeer die Oldenzaal te bieden heeft.

Dus noteer de 2e zaterdag van de maand in je agenda en kom naar de Boergondische Markt in Oldenzaal. Een dag vol tradities, lekkernijen, en gezelligheid die je niet wilt missen!

Deelnemers

(niet iedereen is iedere maand aanwezig)

Wanneer

13 apr - 14 dec 2024
  • elke 2e zaterdag van de maand: - uur

Op de kaart

Meer leuke evenementen