navigatie overslaan

winkelen

Mode Event Oldenzaal & Koopzondag

  • 24 maart - 15 september
  • 12:00- 17:00
  • Oldenzaal

Twee keer per jaar is het Mode & Lifestyle Event in het centrum van Oldenzaal. Een dag waar stijl en glamour samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Rode loper en catwalk
Bekijk vanaf het terras in de Grootestraat hoe alle modellen van meer dan 25 winkeliers op de rode loper, de nieuwste voorjaars- of najaarsmode showen. Met afsluitend op de Groote Markt een grande presentatie op de spectaculaire catwalk van maar liefst 70 meter lang.

Drie modeshows
Met een scala aan mooie merken, kleding en lokale talenten biedt dit evenement drie toegankelijke modeshows (om 12.30/ 14.00 en 15.30 uur). Van sjiek tot streetstyle, elke creatie wordt met trots gepresenteerd. Waarbij elke deelnemende winkelier en elke outfit een verhaal vertelt.

Het Mode Event is voor jong en oud. En of je nu een doorgewinterde fashionista bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste trends: Je zult op deze dag geïnspireerd raken door al het moois wat er te zien is.

Koopzondag
De winkels zijn op deze dag ook geopend. Dus na het zien van de modeshows, kun je gelijk je perfecte outfit in één van de winkels scoren!

Dus kom naar het Mode Event en geniet van alles wat Oldenzaal te bieden heeft.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen