navigatie overslaan

kinderen

Make-It Ros van Twente maken

  • 30 april
  • 14:30- 17:00
  • gratis
  • Oldenzaal

Make-It kits zijn ontwikkeld door Tetem in samenwerking met de Twentse Maakplaatsen en de Twentse Maakbedrijven. In deze workshop gaan we de Make-It kit Ros van Twente maken.

Het Ros van Twente is het symbool van de regio Twente. Het is een steigerend paard met wapperende manen. Met Hankamp Gears Ros van Twente ga je als eerste aan de slag met het bouwen van het lichaam van het ros waarbij je gelasercut en 3D geprinte onderdelen in elkaar zet én twee tandwielen – in elkaar hakend – in de romp plaatst.

Ontdek zelf hoe de tandwieltechniek de kop en de staart van het ros laat bewegen!

Meedoen? Ben je 9 jaar of ouder? Kom dan op dinsdag 30 april op tijd naar het Palthe Huis, zodat je verzekerd bent van een plekje! Vol=vol.↵

Maker Festival Twente Tijdens het Maker Festival Twente (MFT) ontdek je de veelzijdigheid van maakcultuur in Twente! Het MFT is een festival voor alle leeftijden en iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe technieken en technologieën, creativiteit, inventiviteit en innovatie! Het MFT vindt plaats van 2 t/m 5 mei in Enschede en op alle overige dagen in mei tijdens de Maakdag Festivals in heel Twente! In aanloop naar het festival is er een divers onderwijs- en randprogramma.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen