navigatie overslaan

muziek

Zomeravond aan de Brandvijver

  • 22 juni
  • 20:30
  • Oldenzaal

Op de langste dag van het jaar ben je bij deze uitgenodigd voor een fijne muzikale zomeravond aan de Brandvijver. Met optredens van Collectio en Bandover, wordt dit een onvergetelijke avond!

Sinds 2007 is het op de langste zaterdag van het jaar aan de Brandvijver aan de Bentheimerstraat een en al muziek wat de klok slaat. Het zou te ver voeren om alle bands, koren, orkesten, zangers, zangeressen en theatergroepen op te noemen die een podium kregen aan het water of op terras bij café de Boom. Het zijn er in die jaren vele geweest.

Vorig jaar was de Brandvijver voor de vierde keer het middelpunt van een prachtig Brandvijverconcert met muziek, zang en theater. Dat gebeuren vindt één keer per vijf jaar plaats. Dat heeft het bestuur van de stichting Brandvijverconcerten ooit zo besloten. Om dan jaren niets te doen was natuurlijk ook geen optie, vandaar dat in de tussenliggende jaren een muzikale zomeravond wordt georganiseerd op het terras bij café de Boom.

Dat is dit jaar niet anders. Op zaterdag 22 juni wordt de straat voor het doorgaande verkeer afgesloten en het terras sfeervol aangekleed. De muzikale avond wordt rond 21.00 uur geopend door de Oldenzaalse band ‘Collectio’. Deze band is niet onbekend aan de Brandvijver. Vorig jaar traden ze al op tijdens het Brandvijverconcert. En dat smaakte naar meer. De band zit niet stil en is regelmatig te beluisteren op tal van events in Oldenzaal en omgeving. Het muziekgenre van ‘Collectio’ is te omschrijven als ‘vooral rock'.

Na ‘Collectio’ en de ombouw op het podium is het rond 22.30 uur tijd voor een mooi optreden van de Hengelose formatie ‘BandOver’. BandOver staat garant voor een avond heerlijke muziek en wordt gevormd door vijf gepassioneerde muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziekscene van Oost-Nederland. Ze spelen een mix van rock- en popnummers uit de jaren ’80 tot heden.↵

De avond begint rond 20.30 uur en is zoals altijd vrij toegankelijk.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen