Carnavalfestival BoesCabaal 2019

Ooit begonnen als een kleine blaaskapellenwedstrijd, is het Carnavalfestival Boescabaal inmiddels uitgegroeid tot een grootschalig evenement, waar duizenden carnavalsvierders uit heel Nederland op af komen.

Met de gevestigde namen als Lamme Frans en het Party DUO van Nederland “de Buurman en Buurman Show” gaat organiserend comité de Klingelbuul’n verder met de succes formule van BoesCabaal.

3 zalen met 3 thema’s!

Kapellen en Carnaval in Oldenzaal zijn en blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo’n 18 kapellen uit geheel Nederland presenteren zich dit jaar op BoesCabaal. Evenals voorgaande jaren strijden de kapellen, welke eventueel gejureerd willen worden, bij Café Moatman om de prijzen op muzikaal vlak. Het tot Dweilcafé omgetoverde voorcafé van Rouwhorst wordt misschien wel de gezelligste ‘place to be’ voor de festivalgangers van het eerste uur. Het merendeel van de kapellen vertonen hier in ongedwongen sfeer wat ze in hun mars hebben. De Jeugd kan helemaal los gaan in de (FeestTent-)Zaal op de beats van Feest DJ Bart alwaar ook Lamme Frans en de Buurman en Buurman Show ten tonele zullen verschijnen.

Carnavalsfestival BoesCabaal heeft zo ‘voor elk wat wils’ zegt het organiserend comité. Met 3 verschillende thema’s in evenzoveel zalen is voor menig muziekliefhebber en vele generaties het Carnavalsfestival ‘DE’ opwarmer voor het Carnaval wat drie weken later zijn hoogtepunt bereikt in de Oldenzaalse binnenstad.

Tickets verkrijgbaar bij ‘Kiosk Ome Toon’ en Dans- en Partycentrum Rouwhorst. Kijk op www.boescabaal.nl, Twitter/FB voor de link naar e-tickets https://z.jewellabs.net/easyticketshop/dekadolstermennekes

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

E-tickets kunnen besteld worden via
www.boescabaal.nl

Locatie

Party Centrum Rouwhorst

Adres
Ootmarsumsestraat 9, 7572 AA Oldenzaal