Aan de Bak II

Aan de Bak! biedt ruimte aan twee artiesten en/of gezelschappen per avond. In de pauze wordt er achter het gordijn snel gewisseld en krijgt u vervolgens een nieuwe act gepresenteerd. Deze avond presenteren wij u twee prijswinnaars:

Lonneke Dort Want laten we wel wezen Lonneke Dort heeft de AKF Sonneveldprijs gewonnen. De jury is in het juryrapport zeer lovend over de theatermaakster. “Lonneke Dort staat ‘laid back’ op het toneel en houdt haar ijzige onverstoorbaarheid consequent vol. Lonneke heeft sterke liedjes die taalvaardigheid laten horen en die kleine verrassingen in petto hebben. Ze begeleidt die woorden met gortdroge mimiek, een opgetrokken wenkbrauw en soms met een blik waar je even in blijft hangen. Hoe minimaal de middelen ook zijn waarvan ze zich bedient, ze woekert er effectief mee en weet het steeds spannend te houden.”

Victor Luis van Es Stille Strijd Victor Luis van Es won de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en was finalist van het Cameretten Festival. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond”. Deze lijn trekt hij door in dit programma en hij wil nog veel meer kwijt. Openhartig vertelt Victor over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

Of bekijk de website www.stadstheaterdebond.nl/theater/aan-de-bak-ii-lonneke-dort-victor-luis-van-es/11-01-2019-20-15

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl

Tip je vrienden

facebook twitter