Woeferland

29 september 2019 om 11:00 uur is het zover! Dan gaan onder leiding van organisatoren Pronk’s dogshop en Farm Food, de trotse Twentse hondenbezitters, strijden met hun viervoeters om de felbegeerde en unieke titel “Mooiste” hond van Twente.

Woeferland wordt het evenement van ongekend formaat waar elke rassoort, kruising of bastaard de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan verschillende activiteiten op het mooie buitenterrein van het Hulsbeek. Als onderdeel van het evenement Woeferland komt de verkiezing “Mooiste hond van Twente wederom terug, elke deelnemende viervoeter heeft weer de kans om de titel van het jaar binnen te slepen. Geen strenge keurmeesters, maar een gezellige 4 koppige jury (eigenaar Pronk’s Dogshop, eigenaar Farm Food, dierenarts Bos en Joke Nijhuis) die de honden op diverse aspecten gaan jureren.

Om 11:00 uur gaan ze beginnen met verschillende activiteiten en demo`s en natuurlijk worden de eerste honden voor de verkiezing “Mooiste hond van Twente opgeroepen, terwijl de wachtende viervoeters en hun baasjes zich op het terrein kunnen vermaken.

Er zullen verschillende educatieve demonstraties worden gegeven, lezingen en workshops en uiteraard kunnen de koopjesjagers hun hart ophalen bij de verschillende kraampjes en tentjes!

Officieel is het terrein nog niet open gesteld voor toegang met honden, deze dag is een uitzondering, het is verplicht de honden aangelijnd te houden. Er geldt tevens een opruimplicht! Alleen in de desbetreffende ruimtes, demoruimte, workshopruimte en waterwerk mogen de honden 'met toestemming' los. VERDER ALTIJD AANGELIJND!!

Praktische info: Deelnemers parkeren op P2, indien vol op P1 Bezoekers parkeren op P1, indien vol a.u.b. parkeren op P4 of P3

Uitrijkaarten kunnen bij de betaalautomaten bij de toiletgebouwen op het binnenterrein, nabij zwemvijver, gehaald worden. Je ontvangt dus GEEN uitrijkaart bij binnenkomst!

Of bekijk de website www.hethulsbeek.nl/evenementen

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Parkeerkosten € 2,00

Locatie

Het Hulsbeek (Oldenzaal)

Adres
Oude Almeloseweg 11, Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter