Cursus Arabisch

De Arabische taal is één van de meest gesproken talen ter wereld. Door een beginnerscursus Arabisch te volgen, stel je jezelf in staat verstaanbaar te maken in ten minste 25 landen.

De Bibliotheek Oldenzaal biedt daarom vanaf 13 febrbuari een cursus Arabisch aan. In de lessen leer je het "Modern Standaard Arabisch' (het MSA). MSA wordt gebruikt in boeken, kranten, nieuwsberichten en televisie-uitzendingen.

De cursus beslaat 10 bijeenkomsten van 1,5 uur op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur, in de Bibliotheek Oldenzaal. Aan het einde van de cursus ben je in staat het Arabische schrift te lezen en te schrijven, jezelf voor te stellen en eenvoudige vragen te stellen en te beantwoorden. Zoals veel andere talen kent ook het Arabisch een tal van dialecten. Wie deze taal dus enigszins beheerst, heeft daar voordeel van in Arabisch sprekende landen of in andere contacten.

docent Docente is Jenan Al Bazi. Jenan is Iraakse van geboorte en woont sinds 1995 in Nederland. Naast het geven van cursussen, is ze zelfstandig tolk en vertaler voor voornamelijk overheidsinstanties, zoals de IND, Raad van Rechtsbijstand, Politie en rechtbanken.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 110,00 Prijs voor leden
  • € 122,50 Prijs voor niet-leden

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 11, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl