Sinterklaas op bibliotheekbezoek

Zaterdag 1 december om 11.00 uur komt de Sint zijn jaarlijkse bezoek brengen aan de Bibliotheek! De Bibliotheek is erg verheugd dat hij ook dit jaar weer tijd voor hun vrij maakt.

welkom Iedereen, jong of oud, wel of geen lid van de Bibliotheek is van harte welkom. De speciale stoel in onze gezellige voorleeshoek staat weer klaar. Dus kom meezingen, luister naar de verhalen van Sint of lees zelf een gedichtje of verhaaltje voor! En de Pieten hebben natuurlijk ook hun gevulde zak weer bij zich. Kortom: het wordt feest.

Omdat Sinterklaas het erg belangrijk vindt dat alle kinderen veel worden voorgelezen uit Sinterklaasverhalen biedt hij op 27 november van 10.00 -11.00 uur alle voorlees opa’s, -oma’s, -papa’s en mama’s de kans samen met hun (klein) zoon/dochter te genieten van Fantasierijke (voorlees)verhalen. Tijdens deze ochtend kan er ook een schoentje worden gemaakt en bij de Bibliotheek worden achtergelaten. De schoentjes kunnen op zaterdag 1 december tijdens het bezoek van Sinterklaas weer worden opgehaald, gevuld met …?

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 11, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter