IJsbaan in centrum Oldenzaal

Ook in de avonduren wordt de ijsbaan benut: onder andere met de Curling Competitie voor bedrijven. De strijd om de Curling Cup leidt tot de finale in het laatste weekend.

Geef je op en maak er een gezellige avond van met je collega's! Gl├╝hwein, muziek, kerstsfeer en samen op het ijs, winterse pret! Curlen is leuk, maar ernaar kijken ook. Er wordt gecurld op 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 18 en 19 december. De finale is op 20 december.

De competitie

In de avonden wordt er door ondernemend Oldenzaal gestreden om de winst. De strijd in de voorrondes zijn bepalend voor de finale waarbij de beste teams nog een keer op een feestelijke, competitieve avond bij elkaar komen.

De finale

Meer en meer zijn partijen aan elkaar gewaagd, wat tot spannende rondes en minimale verschillen leidt. Maar uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn binnen onze competitie. De finale wordt op donderdagavond 20 december gespeeld.

Deelname

De start is de eerste week van december! Deelname aan de competitie is alleen mogelijk in combinatie met een sponsorpakket. Deze pakketten zijn zo ingericht dat er in alle gevallen wel een pakket is dat past binnen jouw mogelijkheden. Je kunt jouw interesse kenbaar maken middels het inschrijfformulier. De organisatie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met jou op om verdere details te bespreken.

Voor eventuele andere sponsormogelijkheden en/of exclusieve avonden in combinatie met curling op de ijsbaan kun je contact opnemen via info@ijsbaanoldenzaal.nl Zij verwelkomen je graag!

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

Prijzen per groep

Locatie

Plechelmusplein

Tip je vrienden

facebook twitter