Computercursus in de Bibliotheek

Een cursus voor iedereen die de basis van de iPad al kent, maar optimaal gebruik wil maken van de mogelijkheden van de iPad. De start is op woensdag 20 februari.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan de orde: - doe meer met e-mail: bijlagen verzenden, foto’s bewaren; mail op verschillende manieren beantwoorden, waaronder gebruik van bcc; - apps: betaalde apps downloaden; apps organiseren en beheren; veel informatie over interessante en noodzakelijke apps; - foto en video: foto’s bewerken en een video maken; opslaan en terugvinden; - iCloud: wat is iCloud; foto’s delen met anderen en andere apparaten; - doe meer met internet: stel jouw browser naar eigen wens in; kies een andere browser dan Safari; - veilig internetten: leer de gevaren onderkennen en bescherm jouw privacy; - instellingen: stel jouw iPad meer naar jouw eigen wensen in; iPad/ iPhone terugvinden; - grote bestanden verzenden: leer hoe je een bestand verstuurd of ontvangt dat te groot is voor e-mail (10MB of groter).

Workshops Vanaf februari worden workshops van één of meerdere dagdelen over de volgende onderwerpen gegeven: - Marktplaats.nl op donderdagochtend 7 februari; - Een fotoalbum maken met Albelli; 2 dagdelen, donderdagochtend 14 en 21 februari; - Luister met Spotify naar favoriete muziek op woensdagochtend 3 april; - Doe meer met jouw smartphone op woensdagochtend 10 april; - Foto en video op en met jouw tablet op 2 woensdagochtenden: 17 en 24 april.

Inloopspreekuur Op elke 2e en 4e woensdag van de maand van 13.30 tot 15.00 uur, zijn er gratis inloopspreekuren. Stel jouw vraag over tablet, pc of laptop of smartphone. Het laatste inloopspreekuur van 2018 is op woensdagmiddag 12 december. Informatiefolders en aanmeldingsformulieren zijn bij de Klantenservice in de Bibliotheek te verkrijgen of te downloaden via het ‘programma’ op www.bibliotheekoldenzaal.nl Voor meer informatie: 0541-512516, vraag naar Benno Strengers of Mieke Oude Alink

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 54,00 Prijs voor leden
  • € 60,00 Prijs voor niet-leden

Aanmelden is verplicht.
Prijs is inclusief een uitgebreid cursusboek.

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 11, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter