Natuurwerkdag Duivelshof

Duivelshof, de naam alleen al, roept een mysterieuze sfeer op. Er ligt nog een oud verdedigingsstelsel van wallen en grachten.

En verder is het een zeer gevarieerd landschap van heide, bos, akkers en grasland. Op de heide ga je aan de slag: wat zaagwerk en verdere opslag verwijderen, zodat iedereen weer kan genieten van de hei. Deze gezellige natuurwerkdag op een prachtige locatie wordt georganiseerd door de natuurwerkgroep EnHOe, waarmee IVN Oldenzaal-Losser e.o. samenwerkt, en Natuurmonumenten. Iedereen kan meedoen, ook kinderen zijn van harte welkom. Wel onder begeleiding van een volwassene. Ze verzamelen zaterdag 12 januari om 9.00 uur op de Lossersedijk, hoek Hengelmansweg (ook wel genoemd Hengelerheurneweg).Er wordt gewerkt tot 13.00 uur en iedereen krijgt soep aangeboden na afloop. Tussendoor is er een koffie/thee pauze. Daarvoor wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt gezorgd. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Enhoe heeft er zin in, jij ook? Wel even aanmelden uiterlijk maandag 7 januari via de site van IVN Oldenzaal-Losser e.o.: Klik hier

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Duivelshof

Adres
Hengelerheurneweg, Lossersedijk, hoek Hengelmansweg, 7587 PS De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter