Oldenzaalse (Vakantie)Maakplaats

Ben jij een uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden? In de Maakplaats kan dit allemaal; je leert hier door te maken! In de voorjaarsvakantie organiseert de Bibliotheek Oldenzaal haar inmiddels derde cyclus ‘Oldenzaalse (Vakantie)Maakplaats’.

De ‘Maakplaats’ is een speelplaats waar iedereen zijn of haar creativiteit en digitale vaardigheden kan ontplooien. Er komen nu zelfs 4 uitdagende, leerzame en interessante workshops voor kinderen vanaf 8 of 9 jaar.

Programma Op dinsdag 19 februari van 9:30 – 11:00 uur: Ozobot (vanaf 8 jaar). Een Ozobot is een klein robotje dat je kunt programmeren met behulp van kleuren, lijnen en simpele programmeertaal. Laat je niet van de wijs brengen door zijn kleine formaat, Ozobot kan een heleboel! Let op: dit betreft dezelfde workshop als in de herfst- en kerstvakantie.

De workshop Ozobot is geschikt voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Vanwege de capaciteit van de workshop is van te voren aanmelden gewenst. Dat kan aan de balie, via info@bibliotheekoldenzaal.nl of telefonisch: 0541-512516. Je doet al mee voor € 2,00. En ben je een enthousiaste volwassene die – op termijn - wel als vrijwillig/st/er wil assisteren bij dergelijke workshops? Kom al vast kom eens kijken of neem contact op met Leonie Schepers: leonie.schepers@bibliotheekoldenzaal.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

Vanaf 8 jaar

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
In den Vijfhoek 75, 7571 DV Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter