Oldenzaalse (Vakantie)Maakplaats

Ben jij een uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden? In de Maakplaats kan dit allemaal; je leert hier door te maken! In de voorjaarsvakantie organiseert de Bibliotheek Oldenzaal haar inmiddels derde cyclus ‘Oldenzaalse (Vakantie)Maakplaats’.

De ‘Maakplaats’ is een speelplaats waar iedereen zijn of haar creativiteit en digitale vaardigheden kan ontplooien. Er komen nu zelfs 4 uitdagende, leerzame en interessante workshops voor kinderen vanaf 8 of 9 jaar.

Programma Op woensdag 20 februari van 9:30 – 11:00 uur: Bibberspiraal (vanaf 9 jaar). De Bibberspiraal kent iedereen vast wel. Het is een spel waarbij je met de ring het draad niet mag raken, want dan gaat de zoemer. Maak tijdens deze workshop je eigen bibberspiraal. Let op: dit betreft dezelfde workshop als in de kerstvakantie.

Vanwege de capaciteit van de workshop is van te voren aanmelden gewenst. Dat kan aan de balie, via info@bibliotheekoldenzaal.nl of telefonisch: 0541512516. Je doet al mee voor € 2,00. En ben je een enthousiaste volwassene die – op termijn - wel als vrijwillig/st/er wil assisteren bij dergelijke workshops? Kom al vast kom eens kijken of neem contact op met Leonie Schepers: leonie.schepers@bibliotheekoldenzaal.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

Vanaf 9 jaar

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 11, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter