Oldenzaalse (Vakantie)Maakplaats

Ben jij een uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden? In de Maakplaats kan dit allemaal; je leert hier door te maken! In de voorjaarsvakantie organiseert de Bibliotheek Oldenzaal haar inmiddels derde cyclus ‘Oldenzaalse (Vakantie)Maakplaats’.

De ‘Maakplaats’ is een speelplaats waar iedereen zijn of haar creativiteit en digitale vaardigheden kan ontplooien. Er komen nu zelfs 4 uitdagende, leerzame en interessante workshops voor kinderen vanaf 8 of 9 jaar.

Programma Op woensdag 20 februari van 11:30 - 13:00 uur: 360 graden video (vanaf 8 jaar). Met de 360 graden video zie je de wereld van een andere kant. Met deze speciale camera is het mogelijk om jouw omgeving vanuit alle hoeken op te nemen! Maak nu kennis met deze bijzondere techniek.

Vanwege de capaciteit van de workshop is van te voren aanmelden gewenst. Dat kan aan de balie, via info@bibliotheekoldenzaal.nl of telefonisch: 0541-512516. Je doet al mee voor € 2,00. En ben je een enthousiaste volwassene die – op termijn - wel als vrijwillig/st/er wil assisteren bij dergelijke workshops? Kom al vast kom eens kijken of neem contact op met Leonie Schepers: leonie.schepers@bibliotheekoldenzaal.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

Vanaf 8 jaar

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 11, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter