Theatercollege van Berthold Gunster "Omdenken"

In samenwerking met landgoed de Wilmersberg en Bibliotheek Oldenzaal organiseert boekhandel Broekhuis een theatershow Omdenken "Zoals verwacht loopt alles anders".

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint.
En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen.

Kaarten à € 15,-- te koop bij de receptie van De Wilmersberg in De Lutte, de openbare Bibliotheek in Oldenzaal en boekhandel Broekhuis eveneens in Oldenzaal.

Meer informatie

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Landgoed De Wilmersberg

Adres
Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter