Paltival

Na de succesvolle eerste editie in 2017 is Paltival! terug in de Palthetuin. Dit vrolijke festival is speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar en zit bomvol met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer.

Het thema voor de komende editie is ‘De rattenvanger van Hamelen!’. Een prachtig thema dat mogelijkheid biedt voor mooie verhalen, prachtige verkleedpartijtjes en geweldige workshops.

Op het hoofdpodium speelt kinderpopster Dirk Scheele de leukste liedjes, gaan Kapitein Kromspijker en zijn stuurvrouwe Sophie op avontuur en speelt de Kidsband van Kaliber Kunstenschool. Daarnaast zijn er voorstellingen van Debora ter Horst (een verhaal met een staartje) en Zuleika de Verhalenvertelster. Genoeg te zien dus. Maar er is ook veel te doen: maak een rondrit met Prinses Paltival in een heuse koets, volg een workshop van illustrator Charlotte Dematons of kom in beweging bij de workshop Rattendans!

Naast de vele activiteiten op het festivalterrein zijn er ook versnaperingen, zoals IJs van Het Zoete Wief, koffie en thee van Svens en is er natuurlijk ook wat te eten verkrijgbaar. Liever zelf een broodje en wat te drinken meenemen van thuis? Geen probleem.

Stadstheater De Bond, Palthe Huis, Kaliber Kunstenschool, Bibliotheek Oldenzaal en De Fotoloods zijn volop bezig met de organisatie en staan garant voor een aansprekend programma. Het programma wordt de komende weken via de Facebookpagina bekend gemaakt.

Kaarten à € 5,00 zijn nu al online te koop via www.stadstheaterdebond.nl. Vanaf nu zijn ze ook te koop bij de balies van Stadstheater de Bond, Tourist Info Oldenzaal, Museum het Palthe Huis en de Bibliotheek Oldenzaal.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Kaartjes zijn ook op de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa.

Locatie

Tuin van het Palthe Huis

Adres
Marktstraat 13, Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter