Roodkapje in de digitale wereld van OKids

Het avontuur van de Okids, in de digitale wereld van sprookjesland en het helpen van Roodkapje en verschillende andere spookfiguren. Zen is op zoek naar de zeven edelstenen om een vriend van lang geleden terug te vinden.

Deze meivakantie begint het nieuwe avontuur van Okids. Kinderen komen aan in de digitale wereld van sprookjesland en helpen Roodkapje en verschillende andere spookfiguren, waaronder Zen die kinderen bij Okids in in de voorjaarsvakantie al leerden kennen. Zen is op zoek naar de zeven edelstenen om een vriend van lang geleden terug te vinden.

Dit avontuur vind plaats op woensdag 24 april van 10:00 uur tot 16:00 uur in de gymzaal van het Twents Carmel College aan de kruising van de Titus Brandmastraat en Lyceumstraat 36. Het kost 1,- euro per kind (4-12 jaar) om mee te doen. Meer informatie en de mogelijkheid om op te geven via www.oldenzaalkids.nl of stuur een bericht naar tel: 06-22880760.

De activiteiten vinden deels plaats in een gymzaal, dus neem zaalschoenen mee. Tussen de middag eten de kinderen hun zelf meegenomen lunchpakket op.

Wanneer

  • -