Geert Lageveen en Leopold Witte maken de balans op

Acteurs Geert Lageveen en Leopold Witte hebben dringend behoefte de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Welke rol willen ze in dit leven nog spelen? Hoe moeilijk gaan het zichzelf nog maken?

Beide heren hebben een 'bekende kop' van tv, maar ze zijn allebei ook al jarenlang verbonden aan toneelgezelschap Orkater. Geert Lageveen (Ernstige delicten) en Leopold Witte (Gooische Vrouwen) maken de balans op in een Stadstheather de Bond in Oldenzaal tijdens de voorstelling 237 redenen om door te gaan.

Acteurs Geert Lageveen en Leopold Witte hebben dringend behoefte de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Welke rol willen ze in dit leven nog spelen? Hoe moeilijk gaan het zichzelf nog maken? Hoe willen ze herinnerd worden? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te vinden op die vragen, leggen Geert en Leopold elkaar het vuur aan de schenen. Waar de één de dood omarmt als deel van het leven, bezweert de andere haar door allerlei doelen te stellen. Losjes associëren de twee mannen rond het thema, terwijl ze plaatjes draaien van overleden helden en leeftijdgenoten. Regisseur Michiel de Regt laat de twee doen waar ze goed in zijn: een theatrale versie spelen van zichzelf.

Wanneer

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl