GEANNULEERD De Thijronde door Het Hulsbeek

De Thijronde door Het Hulsbeek is elke woensdagmorgen. Wat is de Thijronde? Een stevige wandeling op de grootste route door Het Hulsbeek van ongeveer 9 kilometer.

Er wordt gestart op het plein bij Winkelcentrum De Thij. Precies om 9.00 uur. Er gaat dan ook een groep op stap die het wat kalmer aan doet en een wandeling van 6 kilometer loopt met een korte pauze bij de Gammelkerbeek. Ze lopen altijd langs de parkeerplaats naast de begraafplaats om 9.15 uur waar nog wandelaars aansluiten die dus een half uur minder lopen. Om ongeveer 10.40/10.50 ben je terug bij het winkelcentrum en kun je lopend of per fiets naar Paal 12 gaan voor een bakkie koffie/thee.

Voor wie? Voor een ieder die zin heeft om met anderen te wandelen als midweekse beweging. Je leert ook maatjes kennen om nog eens vaker te wandelen. Als je een keer niet kunt, geen probleem. Maar maak er maar gewoon een sleur van. Elke week gezond rond.

Kost het iets? Nee. Moet ik me vooraf aanmelden? Nee, kom gewoon op woensdagmorgen en wandel mee. De Thijronde gaat altijd door, want elk seizoen is het mooi in Het Hulsbeek.

Ze zijn begonnen op 2 december 2009 dus het bestaat al bijna 10 jaar. Toch eerst informatie? Henk K├Âiter, Peterskamplaan 15 tel. 0541-511094.

Wanneer

  • 20 jun - 20 jun 2020
    • elke woensdag | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Winkelcentrum de Thij

Adres
Johanna van Burenlaan, 7576 AW Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter