VakantieMaakplaats - High Tech Energy

De Maakplaats is een speelplaats waar iedereen zijn of haar creativiteit en digitale vaardigheden kan ontplooien. Ben jij een uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden?

In de zomervakantie wordt weer de VakantieMaakplaats gehouden in de Bibliotheek. Er worden verschillende workshops gehouden.

Hoe kan je een autootje laten rijden zonder brandstof? Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens deze workshop. Bouw je eigen autootje en zorg ervoor dat deze zelfstandig kan rijden. Deze workshop, die om 09:30 uur begint, is voor kinderen tussen 6 en 9 jaar.

Daag jezelf uit door te experimenteren met zonne-energie. Bouw een zonnecel met losse elektronica onderdelen en stuur daarmee een propeller aan. Lukt het jou om beweging uit de zon te halen? Deze workshop, die om 11:30 uur begint, is voor kinderen tussen 10 en 12 jaar.

Per Maakplaats zijn er 12 plekken beschikbaar, dus koop snel een kaartje, want vol = vol! Dat kan via de ticketshop van de bibliotheek of aan de balie van de bibliotheek.

Je doet al mee voor € 2,50.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
In den Vijfhoek 75, 7571 DV Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter