Lutterzand Literair. Schrijvers aan de Dinkel

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 vindt de tweede editie van het literaire festival Lutterzand Literair, schrijvers aan de dinkel plaats.

In het wonderschone natuurgebied het Lutterzand, met het fotogenieke riviertje de Dinkel. Meedoen geeft je een ervaring die je niet snel vergeet.

Tijdens Lutterzand Literair ontmoet je bekende schrijvers. Die hun interactieve lezingen in prachtige (erfgoed)locaties in de prachtige natuur van het Lutterzand houden. Op zaterdag wandel je als bezoeker van de ene locatie naar de andere. Dat betekent dat je dit weekend niet ‘op sjiek’ hoeft. Sterker, stevige waterdichte (wandel) schoenen, warme truien en jassen, handschoenen en mutsen/petten worden aangeraden.

Op zondagmorgen gaat Kadir van Lohuizen in gesprek met prof.dr.ir. Peter-Paul Verbeek onder leiding van journalist Marjon Kok. Zij spreken over de huidige actuele thema’s die in deze omgeving dagelijkse kost zijn: voedselproductie (boerderijen) en natuurbehoud. Hoe verhouden deze thema’s zich?

De Landelijke Leesclub Dag
Op zondagmiddag vindt de eerste editie van De Landelijke Leesclub Dag plaats. Je leest vooraf een van de boeken van de schrijvers die meedoen. Die middag ga je met maximaal 15 personen praten over het boek dat je gekozen hebt, net als bij een ‘gewone’ leesclub. Maar… nu is de schrijver erbij! Het aantal plaatsen per schrijver is beperkt, dus wees er snel bij. Want vol is vol.

Tickets zijn vanaf 2 december te koop via www.lutterzandliterair.nl

Voor de kindersessie van de Leesclub Voorleesmiddag in Erve Boerrigter komen Ewout Eggink en Thijs van Aken. Zij lezen voor uit hun boeken De Avonturen van Knetter & Spetter, deel 1 en 2. Voor kinderen van 6-11 jaar. Een interactieve middag met meerdere sessies. Zie hiervoor elders op de website!

Arrangementen Lutterzand Literair: kijk hier

RTV-Oost over Lutterzandliterair: kijk hier

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Natuurgebied ’t Lutterzand

Adres
Lutterzandweg, De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter