Slotweek OKids nadert

De afgelopen weken konden de kinderen samen met themafiguur Zen op avontuur in sprookjesland. Er was chaos in sprookjesland, dit mocht duidelijk zijn.

De kinderen werden vrienden met de heks om de slechte Roodkapje en haar grote blije wolf te verslaan en zo de zeven edelstenen te vinden. De zeven edelstenen werden allemaal gevonden en hiermee is een reusachtige bonenstaak naar de wolkenwereld gegroeid. Het is nu aan de kinderen en Zen om de Chaos Professor tegen te houden en Zen's vergeten verdwenen vriend terug te vinden. In de wolkenwereld staan echter nog een hoop sprookjesfiguren in chaos te wachten om Zen en de kinderen tegen te houden! De komende activiteiten van OKids zijn op vrijdag 16 augustus, maandag 19 augustus en naast een dagprogramma ook een optioneel extra lang programma op woensdag 21 augustus. De dagactiviteiten op bovengenoemde data zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur en kosten 1,- euro per kind (4-12 jaar). De dagactiviteiten zijn exclusief lunch, neem dus een lunchpakketje mee. Het optionele avondprogramma duurt van 16:00 uur tot 20:00 uur en kost 1,50 euro. Dit is inclusief avondeten!

Voor kinderen die meerdere keren bij OKids zijn geweest is er een afsluitend uitstapje naar Hellendoorn op zaterdag 24 augustus. Zij betalen een bijdrage van 12,50 euro en dit is inclusief vervoer, frietjes en wat te drinken tussen de middag. (beperkt aantal plaatsen i.v.m. aantal beschikbare auto's) Nieuwsgierig geworden? Informatie en aanmelden kan via www.oldenzaalkids.nl en zoek naar de '2019' pagina.

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 1,00 Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter