Fietsinformatiedag

Ben je 60 plusser en wil je veilig en met plezier blijven fietsen? Dan ben jij van harte welkom op de fietsinformatiedag op 16 oktober 2019.

Vanwege het succes van de afgelopen jaren, organiseert de gemeente Oldenzaal samen met de Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland ook dit jaar weer een fietsinformatiedag voor 60 plussers. Fietsen is leuk, veilig en gezond. Maar hoe zorg je ervoor dat dit ook zo blijft? Tijdens de Fietsinformatiedag op 16 oktober. Krijg je allerlei tips om veilig en met plezier te blijven fietsen. De dag start in het stadhuis, Ganzenmarkt 1 te Oldenzaal. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden en jouw eigen fiets meenemen! Programma Het programma is ten opzichte van de voorgaande jaren een beetje veranderd. Na aanmelding ontvang je het programma van de Fietsersbond. De Fietsersbond organiseert al 10 jaar ‘fietsfeestjes’ voor senioren. Dat zijn gezellige en informatieve dagen waarop veel aandacht aan fietsvaardigheid wordt besteed. Deelnemers kunnen daardoor prettiger, comfortabeler en veiliger blijven fietsen. Dat vinden in ieder geval de senioren die al eerder deze dag bezochten; een aangename en leerzame dag!

Kom je ook? Aanmelden kan tot 9 oktober 2019 bij de Fietsersbond, telefonisch via 030-2918171 of via Klik hier De kosten voor deze leerzame en gezellige dag zijn € 7,50 per persoon (inclusief koffie/thee en een lunch).

Wij zien je graag op 16 oktober!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Gemeente Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541 58 81 11
E-mail
Website
www.oldenzaal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter