Senioren Fietstocht

De fietsclub van Impuls heeft op zondag 29 september weer een fietstocht voor senioren gepland! Het vertrek is deze keer vanaf de Bibliotheek.

De vijfde fietstocht is weer uitgezet. Bij droog weer fietsen ze deze op zondag 29 september. In verband met de kermis in het centrum, verzamelen ze deze keer om 13.00 uur bij de Bibliotheek. Vanaf hier is er een tocht van ongeveer 30 km uitgezet door de mooie omgeving van Oldenzaal. Onderweg is er een rustpunt, zodat de benen even gestrekt kunnen worden. Het fietstempo is rustig, dus geschikt voor ieder niveau. Daarbij is iedereen zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en medeverantwoordelijk voor de veiligheid van andere fiets- en weggebruikers.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze fietstocht, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, wie er om 13.00 uur is, fietst gewoon gezellig mee!

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Dian van Beest, telefoon 0541-571414 of mail naar d.vanbeest@impuls-oldenzaal.nl.

Wanneer

Locatie

Bibliotheek Oldenzaal

Adres
Ganzenmarkt 11, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon
0541-512516
E-mail
Website
www.bibliotheekoldenzaal.nl

Tip je vrienden

facebook twitter