Natuurwerkochtend Het Hulsbeek

IVN Oldenzaal-Losser e.o. organiseert op zaterdag 10 februari 2024 weer een mooie en gezellige Natuurwerkochtend in Het Hulsbeek. In de Springertuin zijn er nog enige werkzaamheden, en verder gaat het de hei op.

Om de hei in stand te houden, moeten daar regelmatig opslag van boompjes verwijderd worden Anders wordt het bos en niemand wil die schitterende heide op Het Hulsbeek kwijt. Sterker nog de afgelopen tijd zijn er werkzaamheden verricht, waarbij de heidecirkels vlakbij Eureka verbonden zijn met de heidevelden achter de manege. Een mooie uitbreiding! Starttijd is om 9.00 uur op de Parkeerplaats van Hotel Erve Hulsbeek, Oude Almeloseweg 13, 7576 PE Oldenzaal. Gewerkt wordt er tot ongeveer 13 uur. Tussendoor is er een koffie/thee pauze en we sluiten af met soep. Voor gereedschap wordt gezorgd. Graag zoveel mogelijk je eigen werkhandschoenen meenemen. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Lekker buiten aan de slag. Er is flink wat te doen en gevarieerd werk. Ze kunnen veel mensen gebruiken! Er is voor iedereen wat te doen. Kinderen kunnen ook volop meedoen, wel onder verantwoordelijkheid en begeleiding van een volwassene.

Wie er één van de vorige keren bij was, weet wat voor een gezellige en zeer geslaagde werkochtenden het altijd zijn. Ook of weer meedoen? Graag je aanmelden via de site van IVN Oldenzaal-Losser e.o.

Wanneer

  • -

Locatie

Beheercentrum Het Hulsbeek

Adres
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal
Telefoon
0541-513231
E-mail
Website
www.hethulsbeek.nl/locaties/details/beheercentrum

Tip je vrienden

facebook twitter