Jill Schirnhofer

Op zaterdagmiddag 12 oktober ontvangt Broekhuis Oldenzaal met trots het populaire tekenidool Jill Schirnhofer voor een tekensessie / meet & greet tussen 11.30 - 13.30 uur.

JILL bezoekt de POP-UP winkel van Boekhandel Broekhuis in de Grootestraat 17. Gezien haar immense populariteit worden veel jonge Twentse fans verwacht.

Jill is bekend van televisie en ongekend populair op social media. Van haar eerste boek Tekenen met Jill zijn maar liefst 45.000 exemplaren verkocht. Haar programma ‘Jill’ heeft bijna 100.000 volgers op Instagram. De website klik hier kent 150.000 unieke bezoekers per maand en het Youtube kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 32 miljoen views. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in het tv-programma Jill, dat elke woensdag rond 17:00 uur op NPO Zapp te zien is. Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Ze daagt jou uit om creatief te zijn en je fantasie te gebruiken. Ze neemt je mee in haar wereld en laat zien dat je met minimale middelen zelf iets kan maken.

Iedereen kan tekenen Iedereen kan tekenen! Dat is het motto van Jill en haar boek Tekenen met Jill. Het staat vol met handige tips& tricks om de door haar zo typerende meisjes te leren tekenen, en nog veel meer! Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en meest schattige dieren. Met Jills tekentips gaat dit zeker lukken! Er is genoeg ruimte om de tekeningen zelf aan te vullen, na te tekenen en in te kleuren, om zo je techniek te perfectioneren en verbeteren. Bovendien kun je je helemaal uitleven in het pimpen van jurkjes en high heels of bijvoorbeeld bij het ontwerpen van eigen unieke parfumflesjes! Jill tekent van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Ze daagt haar jonge fans uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. Want zoals Jill altijd zegt: in jouw wereld kan alles! Tekenen met Jill neemt je mee in de fantasierijke wereld van Jill en staat vol ideeën, tips, foto’s en illustraties die laten zien dat je met simpele basis technieken alles kunt tekenen wat je in je hoofd hebt!

Wanneer

  • -

Locatie

Boekhandel Broekhuis Pop-up winkel

Adres
Grootestraat 17, 7571 EJ Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter