Lion King

Op dinsdag 22 oktober vertoont het Filmhuis Oldenzaal de geheel nieuwe LION KING, een geweldige belevenis voor jong en oud.

In deze Disney Live Action film van regisseur Jon Favreau, reist The Lion King naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte.

Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Musafa 's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen.

De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba zelf moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

The Lion King maakt gebruik van baanbrekende filmtechnieken om bekende personages op een geheel nieuwe manier tot leven te brengen.

‘De film is een hernieuwde kennismaking, maar dan wel in heel nieuw, perfect passend en oogverblindend mooi jasje.' (AD)

Wanneer

Prijzen

  • € 9,50 Prijs voor leden
  • € 6,50 Prijs voor niet-leden

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl

Tip je vrienden

facebook twitter