Carnavalfestival BoesCabaal 2020

Zo’n kleine 15 kapellen uit geheel Nederland worden er dit jaar verwacht op Carnavalsfestival BoesCabaal bij zalencentrum Rouwhorst in Oldenzaal. In het kader van het jubileumjaar wordt eenmalig ‘Toeten&Bloazen’ afgestoft en gaan we voor één keer terug in de tijd met het ‘Kapellenfestival’

Ouderwets weer die ‘Tent op de kop’ zetten en het publiek vermaken met grappen en grollen in een carnavaleske act zoals dat vroeger ging. De reacties van mensen op social media, waar foto’s van voorgaande edities getoond worden, laat zien dat het bij velen dan toch weer begint te kriebelen en ze dit feestje absoluut niet willen missen. Het belooft dan ook weer een mooi muzikaal spektakel te worden in Oldenzaal waar voor de jeugd, maar ook zeker voor Kapellenfestival bezoekers van het eerste uur, volop te genieten valt.

Daarnaast wordt uiteraard bij Café Moatman, evenals voorgaande jaren, gestreden om de prijs voor de beste muzikale kapel. Het tot Dweilcafé omgetoverde voorcafé van Rouwhorst wordt misschien wel de gezelligste ‘place to be’ voor de muziekliefhebber van kapellenmuziek. Buiten het officiële programma om, in ongedwongen sfeer, mogen kapellen hier tonen wat ze in hun mars hebben als ze dat willen.

De Jeugd kan eveneens helemaal los gaan in de (FeestTent-)Zaal op de beats van het partyduo van Nederland “de Buurman en Buurman show” maar ook “DeeJay Øtzi Tribute” en de “Alpenzusjes” zullen hier ten tonele zullen verschijnen. Carnavalsfestival BoesCabaal heeft zo ‘voor elk wat wils’ zeggen de heren van de Klingelbuul’n, het organiserend comité van de Kadolstermennekes.

Met 3 verschillende thema’s in 4 zalen is voor menig muziekliefhebber en vele generaties het Carnavalsfestival ‘DE’ opwarmer voor het Carnaval wat drie weken later op zijn hoogtepunt losbarst in de Oldenzaalse binnenstad.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Prijs voor leden

Max 2 kaarten per persoon. Prijs voor niet-leden wordt binnenkort bekend gemaakt.

Locatie

Party Centrum Rouwhorst

Adres
Ootmarsumsestraat 9, 7572 AA Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter