't Grote Ol'nzelse Kuuk'n Festival

Vanaf 12.00 uur starten ze met diverse festiviteiten voor de kinderen in de grote tent op de luifelmarkt. De kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken, er lopen clowns met ballonnen rond en er is wat te eten en te drinken verkrijgbaar.

Rond de klok van 13.30 uur starten ze met de kinderoptocht vanaf de grote steen op de luifelmarkt. Ze lopen de nieuwe route en eindigen dan in de tent op de markt waar de medailles worden uitgereikt.

Zij zouden het prachtig vinden als de kinderoptocht een kopie wordt van de Grote Twentse Carnavalsoptocht op de zondag. Dat wil zeggen dat de kinderen zich verkleden tot één- en tweelingen en groepen. Dat kinderen samen praalwagentjes bouwen en dat scholen prinsenwagentjes bouwen voor de hoogheden van de scholen. (Er mogen geen gemotoriseerde vervoersmiddelen in de optocht meerijden)

Zij zullen deze bonte stoet ook gaan jureren met juryleden en wij delen aan het einde van de optocht mooie (geld)prijzen uit aan de winnaars in alle categorieën. De prinsenwagens van de zusterverenigingen stellen zich op langs de route op de Ganzenmarkt en het Plechelmusplein.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Oldenzaal

Adres
Groote Markt, 7571 EC Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter