Fietstocht voor senioren

De eerste fietstocht in 2020 voor senioren is weer uitgezet. Bij droog weer fietsen ze deze op zondag 26 januari. Ze verzamelen ook deze keer weer om 13.00 uur bij de kei op de Grote Markt.

Omdat het in dit jaargetijde al vroeg donker wordt en het mogelijk ook koud is, hebben ze een tocht van ruim een uur (ongeveer 18 km) uitgezet in de omgeving van Oldenzaal. Ze fietsen de route in 1 keer en na afloop sluiten ze, voor degene die dat leuk vindt, de middag af met een drankje in het centrum van Oldenzaal. Het fietstempo is rustig, dus geschikt voor ieder niveau. Daarbij is iedereen zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en medeverantwoordelijk voor de veiligheid van andere fiets- en weggebruikers.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze fietstocht, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, wie er om 13.00 uur is, fietst gewoon gezellig mee!

Let op: Fiets je mee zonder dat iemand uit de groep op de hoogte is van uw naam en adres en eventuele bijzonderheden, stop dan een briefje in jouw zak met jouw gegevens en indien gewenst met gegevens van de persoon met wie ze in geval van calamiteiten contact op moeten nemen.

Wil je meer informatie over deze fietstocht? Neem dan contact op met Dian van Beest via telefoonnummer 0541-571414 of mail naar d.vanbeest@impuls-oldenzaal.nl.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Oldenzaal

Adres
Groote Markt, 7571 EC Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter