Workshop Clownerie

Heb je zin in een portie lol, creativiteit, humor, relativeringsvermogen en lichtheid? Clownerie is een vak apart, een theatervorm met eigen technieken, methodieken, spelvormen en vaardigheden.

En toch schuilt in ieder mens een clown. Daarom is een workshop Clownerie misschien iets voor jou!

Zaterdag 1 februari geeft Debora ter Horst een workshop op Vrijeschool de Zevenster aan de JWF van Hartenstraat 2 in Oldenzaal.

Wij mensen zijn geneigd om alles goed te willen doen, stellen dagelijks onbewust hoge eisen aan onszelf, oordelen. De clown laat alles los en staat open voor avontuur, succes en mislukking. Ervaar hoe het is om juist te genieten van fouten maken en daar hard om te lachen. Tijdens deze workshop maak je spelenderwijs kennis met de clown en werken ze met thema’s als loslaten, JA zeggen, plezier hebben, de kunst van het falen, in het nu zijn en je verwonderen.. om alles!

Met het kleinste maskertje ter wereld, de rode neus, zul je merken dat de clown je speelvrijheid geeft die je ook in je dagelijkse leven kan gebruiken. Je speelt geen clown maar je bent het.

Door je eigen aardigheden, kwetsbaarheid, falen en stralen ontstaat de clown. Eigenlijk hoef je er niet veel meer voor te doen dan jezelf te zijn!

Toe aan een frisse wind door je team? Clownerie is ook uitermate geschikt voor teambuilding. Door middel van inspirerende speloefeningen ontmoet je elkaar beter en op een andere manier. Informeel samenwerken en de verbinding met jezelf en elkaar beleven waardoor je team nog sterker voelt. Een mooie combinatie van ontspanning en inspanning. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Debora ter Horst is professioneel (contact)Clown en bezoekt mensen met dementie en mensen met een beperking. Als Clown Spruit komt zij bij verzorgingshuizen en instellingen waar zij op de groepen speelt. Maar ook bij individuele gelegenheden zoals een jubileum of een verjaardag van iemand kan zij een mooie aanvulling zijn.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 85,00 Entreeprijs

Aanmelden en/of voor meer informatie: Debora ter Horst 06-20666913

Locatie

Zevenster

Adres
JWF van Hartenstraat 2, 7576 VX Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter