Midwinterhoorn wandeling

OLDENZAAL- Dit jaar wordt op 1e Advent zondag, in samenwerking met de natuurwandelaars van Tourist Info Oldenzaal De Midwinterhoorn Wandeling met een Verhaal gehouden.

De wandeling van +/-6 km of +/- 11km voert langs diverse mooie plekjes om Oldenzaal en de wandelaars kunnen kennis maken met het geluid uit de midwinterhoorn. Diverse blazers en banners met gravures (scraperboard) van wijlen Jan Schoenaker op de route vertellen het verhaal van de midwinterhoorn. De start is tussen 10.30 uur en 14.00 uur nabij het NS-station waar ook de wandelboekjes met wetenswaardigheden over de routes worden verkocht. Onderweg is veel te zien en voor een hapje en een drankje zal gezorgd worden. Volwassenen betalen vier euro en dat is inclusief een informatieboekje, een consumptie en een kop soep. Voor kinderen is dat drie euro inclusief consumptie en een kop soep, maar zonder boekje. Belangstellenden die elders inhaken en toch iets willen drinken, betalen 1,50 euro. Onderweg bij de lange tocht is er catering. Tevens kan iedereen aan het eind van de tocht, bij tennisvereniging Ready in de Engelse Tuin, terecht voor koffie/thee, chocolademelk, glühwein en soep.

Bij de start worden folders uitgedeeld met informatie over de St. Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel en een uitnodiging/wenskaart voor de Zonnewende (joelfeest) op 21 december, op het Plechelmus plein en in de Basiliek.

Organisatie is in handen van de Stichting Mirrewinterhoorn bloazers Ol’nzel Klik hier

Wanneer

Prijzen

  • € 3,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 4,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Stationsrestauratie

Adres
Stationsplein 14-16, 7573AV Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter