Twents Zilver

Ontdek de 3Twents Zilver, Kwiek met Kunst gaat met creatieven en senioren uit de regio Twente op avontuur naar Fiersaamheid. Ontdek de 3 inspiratiebijeenkomsten: de ander zien, kennen en erkennen.

Gerben Westerhof, hoogleraar Narratieve Psychologie aan de Universiteit Twente, is een man op missie: Er moet meer aandacht zijn voor verhalen. Verhalen dragen bij aan welzijn en zingeving, kwaliteit van leven, de menselijke maat in de samenleving. Verhalen oproepen, er naar luisteren en er gevolg aan geven is zo belangrijk! In deze inspiratiebijeenkomst maak je mee wat het vertellen met je kan doen. Je ontdekt wie je bent en wil zijn, hoe je wilt leven, wat je nog graag wil doen, wie bij je hoort. In deze interactieve presentatie ga je ook zelf aan de slag. Gerben geeft je inzichten, voorbeelden en toepassingen van het werken met verhalen in de brede maatschappelijke context en Twents Zilver in het bijzonder.

De entree is gratis en word je aangeboden door alle partners van ‘Twents Zilver’ voor belangstellenden uit de regio. inspiratiebijeenkomsten: de ander zien, kennen en erkennen. 

Of bekijk de website www.stadstheaterdebond.nl/theater/twents-zilver-gerben-westerhof/23-03-2020-19-30

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl/
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Oldenzaal.

Tip je vrienden

facebook twitter