Speeddaten bij Hotel Ter Stege

Vrijdagavond 7 februari kunnen singles ±50-63 jaar elkaar ontmoeten in café De Proatpoal van hotel Ter Stege. “Speeddates zijn zeldzaam in het Oosten”, vertelt matchmaker Getty Schepers van het organiserende DatingOost.

"Ze hebben zich sinds de eerste speeddate anderhalf jaar geleden het meest gericht op de senioren, maar ze krijgen zo vaak de vraag waarom niet een iets jongere doelgroep?”

Vrijdagavond 7 februari is het dan zover. Bij een speeddate ontmoet je tijdens gesprekjes van ±8 minuten steeds een andere single kandidaat, waarna doorgeschoven wordt naar het volgende tafeltje. Wanneer er bij beide een ‘ja’ is ingevuld op de matchkaart wisselt DatingOost binnen een week de telefoonnummers uit.

Een speeddate is dé manier om snel veel singles te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke vriendin of vriendin. Een lidmaatschap van DatingOost is niet nodig, vooraf aanmelden wél”, zegt Schepers. “Iedere deelnemer wordt persoonlijk ontvangen bij de deur.” Aanmelden via www.DatingOost.nl of via 0546-492899

Speeddate in Café De Proatpoal naast stadshotel Ter Stege aan de Groote Markt in Oldenzaal.

Wanneer

Prijzen

  • € 35,00 Entreeprijs

Inclusief koffie vooraf en in de pauze een hapje en drankje.

Locatie

Stadshotel Ter Stege

Adres
Marktstraat 1, 7571 ED Oldenzaal
Telefoon
0541-512102
E-mail
Website
www.terstege-oldenzaal.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter