Meld je straat aan voor de buurtversiering 2020

Ook zo genoten van al die versierde straten tijdens het vorige jubileum? En waren jullie ook zo blij met het ‘wij’-gevoel dat je destijds daardoor met je buren hebt gekregen?

En willen jullie net als de Jan Steenstraat in 2009 een mooie prijs voor jullie buurt winnen? Dan is dit jullie kans! Ga met elkaar in overleg en spreek als straat jullie creativiteit aan om ook dit jaar weer aan Oldenzaal te laten zien dat jullie dé gezelligste straat zijn. Als jullie er wat fleurigs en origineels van maken, dan gaat de organisatie dat belonen door middel van mooie prijzen. De eerste prijs is een volledig verzorgd straatfeest inclusief drank, eten en live muziek.

Van belang is dat jullie de straat opgeven via deze link . De onafhankelijke jury zal vervolgens zaterdagochtend 22 februari de straten beoordelen die zich via de site hebben opgegeven. Zaterdagmiddag vindt na de intocht de prijsuitreiking plaats door Stadsprins Rob in de tent op de Groote Markt. Let op: als straat niet aanwezig in tent betekent géén prijs. De organisatie zal t.z.t. contact opnemen met de opgegeven contactpersoon voor verdere informatie.

Succes, laat iedereen versteld staan en laat zien dat Oldenzaal niet voor niets de Glimlach van Twente is!

Wanneer

Locatie

Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter