GEANNULEERD Hulsbeekbokaal

Een wedstrijd "politiehond 1" (zonder waterwerk) voor 10 combinaties die op het sportpark De Thij / recreatiegebied Het Hulsbeek te Oldenzaal, de strijd om de bokaal aan willen gaan.

Voorlopige opzet van de dag: Aanvang 9.00 uur Na het samenkomen op sportpark De Thij, beginnen ze hier op een van de voetbalvelden, het volgen. Hierna gaan de combinaties naar de wielerbaan op het naastgelegen Hulsbeek (ca.1,5 km) Langs deze wielerbaan van ca. 4 km, worden de oefeningen springen, voedsel weigeren, bewaken, transport, stil zijn, afliggen, kist en persoon revieren en zoeken uitgevoerd. Na het ochtendprogramma komt iedereen weer terug op het sportpark, waar de deelnemers van een stevige lunch gebruik kunnen maken.

Het middagprogramma: aanvang 14.00 uur Voor degene die nog niet bekend zijn met onze sport: Het meest spectaculaire deel van het programma. De steloefeningen van het middagprogramma worden na de pauze, gehouden op het hoofdveld van VV Oldenzaal/sportpark de Thij. Na de bekendmaking van nrs. 1, 2, 3 en de beste steller, is er alle gelegenheid om in kantine nog wat na te borrelen met (oude) bekenden.

Het beloofd een mooi en spectaculair evenement te worden, voor zowel deelnemers als publiek, jong en oud!!!

Klik hier Via Bovenstaande link kan het inschrijfformulier worden gedownload Sluitingsdatum voor inschrijving is 1 maart 2020!

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Recreatiepark Het Hulsbeek

Adres
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal
Telefoon
0541 51 32 31
E-mail
Website
www.hethulsbeek.nl

Tip je vrienden

facebook twitter