GEANNULEERD Jan van Schoot Wielerronde Oldenzaal

De Jan van Schoot wielerronde van Oldenzaal wordt elk jaar verreden in het centrum van Oldenzaal. Het fanatieke en grote deelnemersveld staat garant voor een spectaculair sportevenement!

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om het parcours aan te passen om daarmee de wedstrijd nog interessanter te maken. De renners zullen op het 1,5 km lange parcours niet alleen strijden voor de beste eindklassering in de daguitslag, maar ook voor punten voor het algemeen klassement van de Viro Criterium Cup; een criteriumreeks van zeven wedstrijden in verschillende plaatsen in Twente.

Ook kan de jeugd laten zien wat ze in hun mars hebben. Na een succesvolle eerste editie van de Decathlon Dikke Banden Race gaat de organisatie deze uitbreiden naar meer wedstrijden voor verschillende leeftijdscategorie├źn.

De start/finish zal gevestigd zijn op de Bisschopstraat, hartje Oldenzaal. De renners zullen meerdere malen over de Grote Markt komen: een bruisende plek van terrassen en horeca. Kom gezellig een drankje doen en geniet ondertussen van de Jan van Schoot wielerronde van Oldenzaal!

Wanneer

Locatie

Centrum Oldenzaal

Adres
Groote Markt, 7571 EC Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter