GEANNULEERD 6-12-24 uurs event met ligfietsen

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag organiseert Jan Kranczoch een speciaal ligfietsevenement waarbij doorzettingsvermogen doorslaggevend is.

De 24-uurs poging (je kunt natuurlijk zo lang rijden als je wilt); een 6 uur race in de avonduren van 22 mei; een 6 uur race in de ochtend van 23 mei;

Houd er rekening mee dat het circuit van 2,3 km, als trainingsbaan voor racefietsen, niet helemaal vlak is. Er zijn ongeveer 7 hoogtemeters per ronde (de helling is ongeveer hetzelfde als die van een viaduct). Omdat het circuit een aantal scherpe bochten heeft, is het baan niet geschikt voor recordpogingen.

Voorwaarden Helmen zijn verplicht! Hoewel de baan verlicht is, moet je nog steeds je eigen lichten aan hebben bij weinig zicht. Alleen ligfietsen, trikes, veldmobielen en roeifietsen etc. mogen deelnemen. Wielrenfietsen mogen alleen in speciale gevallen deelnemen na overleg met Jan.

Aanmelden Aanmelden via de agenda (deze race wordt ondersteund door de NVHPV). Registratie bij Ligfiets.net is verplicht, maar dat hoeft geen probleem te zijn, lidmaatschap van de NVHPV is niet vereist. Dit helpt ons bij te houden wie zou willen deelnemen. Vragen kunnen uiteraard rechtstreeks aan Jan, via e-mail of telefonisch (+49 176 21 22 59 54), worden gesteld.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

vrije gift wordt gewaardeerd

Locatie

Recreatiepark Het Hulsbeek

Adres
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal
Telefoon
0541 51 32 31
E-mail
Website
www.hethulsbeek.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter