Knutselpret

Tijdens deze bijzondere workshop gaan kinderen aan de slag om een eigen voorjaarsschilderij te maken. Onder begeleiding van een kunstdocent leren ze tijdens de workshop hoe ze verschillende technieken en materialen kunnen combineren.

Het is binnenkort alweer voorjaarsvakantie! Zoek jij nog een leuke activiteit voor de vakantie? Wellicht is de workshop Knutselpret van Kaliber Kunstenschool in Oldenzaal iets voor jou! Deze activiteit wordt georganiseerd voor kinderen van 6-12 jaar, zodat jij lekker creatief bezig kan in de vakantie. De workshop kost slechts €10 (contant aan de deur te voldoen). Inschrijven is niet nodig, kom gewoon gezellig langs!

Ontdek alle mogelijkheden om creatief te zijn met verschillende verf- en tekentechnieken tijdens deze leuke workshop. Met behulp van docent Nicolette Zuiderwijk ga je een mooi voorjaarsschilderij maken en ontdek je hoe je verschillende technieken en materialen kunt combineren. Je gaat onder andere aan de slag met acrylverf, wasco en kleurpotloden. Vind je dit heel erg leuk? Je kan ter plekke een proefles aanvragen voor het kinderatelier! De workshop vindt plaats op dinsdag 18 februari van 10:00-11:30 uur. Meer informatie via www.kaliberkunstenschool.nl/module/knutselpret

Of bekijk de website www.kaliberkunstenschool.nl/module/knutselpret

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Locatie

Kaliber Kunstenschool

Adres
Sparstraat 152, 7572 TA Oldenzaal
Telefoon
0884868700
E-mail
Website
www.kaliberkunstenschool.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter