Openingsweekend Landgoed camping Het Meuleman

Op 1 april (geen grap) opent Camping Het Meuleman weer! Om dat te vieren en alvast in de stemming te komen willen ze jullie op zaterdag 4 april uitnodigen om GRATIS te komen kamperen.

Kriebelt het bij jou ook al? De natuur is aan het ontwaken. De vogels fluiten steeds luider bij het krieken van de dag. Ze genieten van de eerste voorzichtige zonnestralen. En ondertussen klussen zij dag na dag door om het terrein in orde te krijgen voor de start van het nieuwe seizoen.

Wil jij hier ook van komen genieten? Of ben je benieuwd naar de nieuwe Kapschuur en de rest van het terrein? Dan hoef je nog maar heel even te wachten. Op 1 april opent Camping Het Meuleman weer!

Kom kennismaken met het nieuwe team, bewonder het opgeknapte terrein en hun nieuwe binnenverblijf de Kapschuur. Natuurlijk kun je ook het hele weekend komen kamperen! De website is helemaal vernieuwd, waardoor het nog gemakkelijker is om te boeken.

Kun je niet komen kamperen maar wil je wel ons feestje meevieren? Ook dan ben je welkom op de zaterdagavond. Kom je alleen voor de avond, schrijf je dan via onderstaande link in. Inschrijven voor het feestje kan tot en met zondag 29 maart!

Op 4 april vanaf 17 uur is iedereen van harte welkom in de Kapschuur. Ze toosten dan met jullie op dit nieuwe seizoen. Ze zetten natuurlijk wat eten en drinken voor jullie klaar. Samen maken jullie er een geweldig seizoen van!

www.camping-meuleman.nl/openingsweekend/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Landgoedcamping Het Meuleman

Adres
Lutterzandweg, 7587 LH De Lutte
Telefoon
0541551289
E-mail
Website
www.camping-meuleman.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter