(AFGELAST) AFGELAST Dag van het Park

Een heerlijke zondagmiddag slenteren langs gezellige kraampjes, luisteren naar muziek, genieten van het park, wat drinken op het horecaplein, terwijl de kinderen zich vermaken met kinderspelen of een speurtocht.

Het Kalheupinkpark in Oldenzaal is op 30 mei vol amusement! Welkom tussen twaalf en vijf. Picknickkleed en kinderen mee, kom genieten. Toegang is gratis.

Verschillende artiesten zullen hun opwachting maken om de bezoekers te amuseren. Een gevarieerd aanbod aan amusement, kunst en kinderspelen, diverse optredens, live muziek, verkoop voorjaarsproducten, hapjes en drankjes voor jong en oud!

Iedereen is welkom. Toegang is gratis.

De Dag van het Park wordt op initiatief van de ANWB gehouden en is een landelijk initiatief om de parken in de steden in de schijnwerpers te zetten. . Oorspronkelijk is het een Belgisch idee en wordt deze dag daar al sinds 1992 trouw gevierd.

In 2004 is dit idee door Nederland overgenomen en ooit zal deze dag niet meer weg te denken zijn van de kalender. Van oorsprong is het een dag om extra aandacht te vragen voor het binnenstedelijk groen.

Veel parken worden op deze dag omgetoverd tot levendige ontmoetingsplaatsen waar men zich de hele dag kan vermaken met zowel culturele, sportieve als culinaire activiteiten. Zowel jong en oud kan zich vermaken, een ideale kans dus om er een leuke en afwisselende dag van te maken.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kalheupinkpark

Adres
Kalheupinklaan, Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter