Dubbelcabaret

Marlon Kicken De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt naar Oldenzaal. Hij begon als tonprater, werd standup comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift!

Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Emiel van der Logt Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management. Serieus?! Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. Zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels komen samen om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. En waar Emiel zin in heeft is keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen! Want… nemen we het leven niet veel te Serieus?!

Of bekijk de website www.stadstheaterdebond.nl/theater/dubbelcabaret-marlon-kicken-emiel-van-der-logt/16-10-2020-19-30

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter