Een positieve avond met Mark Verhees

Een positieve avond met Mark Verhees bij Landgoed de Wilmersberg Donderdag 1 oktober van 20.00 tot ca. 21.30 uur

Een positieve avond met Mark Verhees link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-een-avond-over-de-kracht-van-positieve-psychologie-met-mark-verhees-115186471838

Inloop vanaf: 19.30 uur Start lezing: 20.00 uur

Het belooft een avond vol positiviteit, energie en optimisme te worden! Juist in deze tijden komt het verhaal van Mark als geroepen.

Over zijn boek eenvoudig leven:

In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Ontdek de fijne, positieve energie die van binnenuit stroomt. Maak het jezelf eenvoudiger. Juist nu.

Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien.

Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf. Wat je zoekt, zul je vinden.Mark Verhees is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn "Voor Positiviteit'. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma's hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark is auteur van bestseller "De Vibe'.

De avond is inclusief een kop koffie of thee.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Landgoed De Wilmersberg

Adres
Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
Telefoon
0541 585 555
Telefoon
619222256
E-mail
Website
www.wilmersberg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter