Enjoy Live Festival

Een mini-festival in Coronatijd, hoe leuk is dat! Eindelijk weer een keer eropuit, samen met vrienden, gezin of familie.

Een festival voor jong en oud, met muziek, entertainment, activiteiten, eten en drinken. En dat allemaal op een prachtige buitenlocatie aan het water, dus helemaal Coronaproof! Kom je ook?

Wat kan je verwachten? Dit mini-festival is door de Coronamaatregelen anders dan jullie gewend zijn, maar zeker niet minder leuk. Samen gaan we er een fantastisch en veilig feest van maken! Hoe ziet het eruit? - Het is een buitenfestival, met vaste zitplaatsen - Er zijn drie tijdsblokken en twee areas - In één area treedt één artiest op - Je koopt een ticket voor een tijdsblok, in één area - Er zijn beperkt kaarten beschikbaar en er is GEEN verkoop aan de deur! - Als het festival niet door kan gaan ontvang je altijd de ticketprijs terug

Artiesten 5 x Eshuis De Eshuisje zijn van alle markten thuis, van easy-listening muziek en country tot pop en Duitse schlagers. Genieten met hoofdletter G!

SPECIAL: Podium op het water!

Activiteiten & Entertainment: Een ideale area voor gezinnen met kinderen. Voor elk wat wils en lekker samen een dagje uit! - Klimmen, tokkelen & abseilen - Handboog & kruisboog schieten - Graffiti spuiten - Survival parcours - Percussie Jamsessie

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 5,00 Voorverkoop

Prijzen zijn vanaf € 5,00 p.p. afhankelijk van soort arrangement

Locatie

Recreatiepark Het Hulsbeek

Adres
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal
Telefoon
0541 51 32 31
E-mail
Website
www.hethulsbeek.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter