Vervallen: Natuurwerkochtend Het Hulsbeek

IVN Oldenzaal-Losser e.o. organiseert op zaterdag 24 oktober 2020 weer een mooie Natuurwerkochtend in Het Hulsbeek. Er zijn deze ochtend twee projecten: in de Springertuin en bij de poel en houtwal achterop bij Toetersdennen.

Zo kan er in Coronatijd op voldoende afstand van elkaar, maar toch met elkaar verbonden er weer een gezellige en nuttige Natuurwerkochtend van gemaakt worden. In de Springertuin wordt het werk van vorig jaar ten behoeve van de boshyacinten weer bijgewerkt en verder wordt de opslag verwijderd rond de vijver en rond de heuvel. De poel bij Toetersdennen groeit dicht en de houtwal daar dient ook eens in de vijf jaar opgeschoond te worden. Met een takkenschaar en zaag wordt het struweel uitgedund, licht in de duisternis gebracht, waardoor het er straks weer stralend uitziet. Lekker buiten aan de slag. Er is flink wat te doen en gevarieerd werk. We kunnen veel mensen gebruiken! Er is voor iedereen wat te doen. Kinderen kunnen ook volop meedoen, wel onder verantwoordelijkheid en begeleiding van een volwassene.

Starten is om 9.00 uur op de Parkeerplaats van Hotel Erve Hulsbeek, Oude Almeloseweg 13, 7576 PE Oldenzaal. Het werk duurt tot ongeveer 13 uur. Tussendoor is er een koffie/thee pauze. Daarvoor wel je eigen drinken meenemen. Voor gereedschap wordt gezorgd. Graag zoveel mogelijk je eigen werkhandschoenen meenemen. Stevige schoenen zijn aanbevolen. En natuurlijk wordt er rekening gehouden met de Corona-maatregelen. Zie ook hier

Aanmelden uiterlijk woensdag 21 oktober via deze link

Wanneer

  • -

Locatie

Recreatiepark Het Hulsbeek

Adres
Oude Almeloseweg 11, 7576 PE Oldenzaal
Telefoon
0541 51 32 31
E-mail
Website
www.hethulsbeek.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter