Koopzondag

Kom deze zondag 13 juni lekker shoppen, het is weer Koopzondag in Oldenzaal! Speur de rekken af in de kledingwinkels want de hoogzomercollectie is er weer.

Tijdens de koopzondag in de Hollandse Weken op 13 juni is er in Oldenzaal van alles te doen. In het centrum van Oldenzaal vind je ruim 200 winkels in de 2 winkelcentra, de Driehoek en de Vijfhoek, en de smalle winkelstraatjes. Ook de prachtige historische panden en bijzondere gebouwen maken van Oldenzaal een unieke stad om te bezoeken. En wat is er nou fijner om na een dagje shoppen een heerlijk drankje te nuttigen en een hapje te eten? Oldenzaal heeft een rijkelijk en gezellig horeca-aanbod, dus stap een van de restaurants en caf├ęs binnen of ga heerlijk genieten op een terrasje!

Oldenzaal zal deze koopzondag gezellig aangekleed zijn in Oranje thema of deelnemen aan een van de leuke spellen in het centrum. Het Piepenrek zal rondrijden in het centrum, je kunt komen picknicken op het St. Plechelmusplein of daag je vrienden/familie uit bij de Hollandse Spelletjes.

Tijdens de koopzondag hebben we ook weer de verkorte torenbeklimming van de St. Plechelmusbasiliek. Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer

  • -

Locatie

Centrum Oldenzaal

Adres
Groote Markt, 7571 EC Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter