Whisky proeven voor het goede doel!

Leo Club Oldenzaal organiseert op vrijdag 12 maart een online whiskyproeverij. Normaal gesproken zet de club jongeren zich in voor het goede doel middels eigen georganiseerde acties zoals de Boeskoolrace en de jaarlijkse krokettenactie.

Zoals alle evenementen, zijn ook het grootste gedeelte van deze acties niet doorgegaan en is ook het organiseren van fysieke bijeenkomsten niet mogelijk.

“Net als iedereen proberen zij nu ook via andere wegen hun bijdrage te blijven leveren. Het mag nog niet fysiek, dus dan maar online!” vertelt Pien Schopman, voorzitter van de Leo Club. Er is gekozen voor een online whiskyproeverij door Ronald Anneveldt vanuit Stadshotel Ter Stege. Hij neemt alle deelnemers vanaf 20.00 uur op eigen wijze mee in de wereld van whisky. Een avond die interessant zal worden voor zowel de beginnend whiskydrinker als de echte kenner. Het proefpakket bestaat uit maar liefst vijf whiskysamples met daarbij ook wat te snacken en kost 30,- per pakket.

Met deze actie hopen de Leo’s zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank. “Normaal gesproken helpen zij de Voedselbank Oost Twente met de inzamelingsactie bij de supermarkten, maar dat was niet mogelijk dit jaar. Ze proberen op deze wijze toch nog iets te kunnen doen voor dit fantastische doel!” vult Romé Zinkweg, vice-voorzitter van de Leo Club aan. Een gedeelte van de opbrengst zal ook gaan naar Café De Bestemming, Quakoken en Stadshotel Ter Stege. Deze ondernemingen staan altijd klaar voor de Leo Club en ze hopen dan ook met dit gebaar iets terug te kunnen doen in deze moeilijke tijd voor de horeca.

Heb je zin in een gezellig avond voor het goede doel? Aanmelden kan nog tot en met 5 maart. Geef daarvoor naam, adres, telefoonnummer en aantal gewenste proefpakketten door via . In de week voorafgaand aan deze proeverij zetten de Leo’s zich in om alle proefpakketten rond te brengen in Oldenzaal. Bestellingen buiten Oldenzaal zijn natuurlijk geen probleem, alleen moet je dan rekening houden met extra verzendkosten. Meer informatie vindt je ook op de facebookpagina van de Leo Club Oldenzaal.

Wanneer

Prijzen

  • € 30,00 Deelnameprijs

Locatie

Thuis

Tip je vrienden

facebook twitter